Uncategorized

Da se schimbă legea!

Ambalajele de plastic vor fi interzise: Amenzile uriașe dacă le mai folosești

Se schimbă o lege extrem de importantă. Aleșii vor să interzică ambalajele din plastic. Dacă le mai folosești, amenzile sunt uriașe.

Decizii extrem de drastice ale autorităților. Legea picnicului va suferi modificări extrem de importante. La concerte, festivaluri, serbări sau manifestări politice se vor interzice ambalajele din plastic.

Organizatorii trebuie să se asigure că se folosesc numai ambalaje refolosibile sau biodegradabile. Tot cee ace înseamnă plastic se va interzice. Mai mult, colectarea deșeurilor se va face complet diferit.

Toate aceste modificări sunt incluse într-un proiect prin care se vrea modificarea Legii picnicului. Acesta a fost inițiat de către Ministerul Mediului. Pentru a se aplica, acesta trebuie aprobat de Guvern și de Parlament.

Legea picnicului va fi modificată pentru a acoperi evenimentele și reuniunile publice. Festivalurile, concertele, sebările, zilele localităților, demonstrațiile sau manifestațiile politice/religioase, care fie sunt organizate, fie sunt doar autorizate de autoritățile locale.

Organizatorii evenimentelor vor fi obligați să se asigure ca toate alimentele și băuturile vândute sau date gratis să ambalate în ambalaje refolosibile sau biodegradabile.

O altă obligație majoră va ține de colectarea deșeurilor produse în timpul evenimentelor publice. Colectarea nu se va mai face selectiv, ci separate, deșeuri reciclabile, deșeuri nereciclabile și deșeuri biodegradabile.

Organizatorii care nu vor respecta aceste reguli vor risca amenzi între 10.000 și 50.000 de lei, conform proiectului de lege inițiat de minister.

Mai mult, organizatorii vor fi obligați să păstreze curățenia în timpul și la finalul evenimentelor publice. În caz contrar, amenzile vor fi cuprinse între 50.000 și 100.000 de lei. Aceeași sancțiune se va aplica și pentru încălcarea interdicției de folosire a ambalajelor de plastic de unică folosință.

• Lovitură pentru cei care s-au vaccinat cu PFIZER! Informația care dă totul peste cap
• DURERE imensă! Un celebru creator de modă, răpus de COVID. A îmbrăcat cele mai mari vedete din lume
• DISPAR aparatele de aer condiționat?! Cu ce ar putea fi ÎNLOCUITE în curând
• S-a aflat totul! Ce a făcut BILL GATES la începutul pandemiei COVID-19? Toată lumea trebuie să știe
• Apare o SUPER PUTERE mondială! Se reface Axa care a trecut întreaga lumea prin foc

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *