Generalitati
Definitii: Termenii “www.enerpacket.com”, reprezinta firma ENERPACKET SRL si serviciile sale oferite prin site-ul www.enerpacket.com.

Prin accesarea site-ului si / sau completarea formularului de solicitare oferta sunteti de acord cu Termenii si Conditiile prezentului site. ENERPACKET SRL – www.enerpacket.com isi rezerva dreptul de a modifica continutul site-ului, caracteristicile produselor si preturile de vanzare fara o instiintare in prealabil.

Confidentialitate
Urmatoarele reguli stabilesc politica de confidentialitate promovata de ENERPACKET SRL prin site-ul www.enerpacket.com. Aceasta politica explica in ce mod utilizam noi orice tip de informatie personala pe care ne-o puteti oferi pe parcursul utilizarii site-ului sau solicitarea unei oferte.

Informatii personale inseamna orice tip de informatie care va identifica pe dumneavoastra in nume personal (de exemplu numele dumneavoastra, adresa sau e-mailul). Informatiile oferite in momentul cand solicitati o oferta de pret sunt folosite pentru a va putea transmite informatiile solicitate de dvs.

In eventualitatea in care vindem sau dispunem intr-un alt mod de o fractiune sau de intregul nostru business catre o alta parte, ne rezervam dreptul de a transfera informatia dumneavoastra ca parte a oricaror active vandute sau disponibilizate.

Conditii de plata
Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA si pot fi modificate fara i insttintare in prealabil.

Responsabilitati
www.enerpacket.com si ENERPACKET SRL nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, produsele sau materialele de pe site si nu va fi facut responsabil pentru aceste aspecte . Stocurile de produse afisate pe site se actualiza periodic. De accea, pentru confirmarea ca un produs se afla pe stoc, veti fi contactat telefonic.

Imaginile / pozele produselor care sunt prezentate pe site sunt exemplificative, produsele efectiv livrate pot diferi de acestea in ceea ce priveste culoarea, aspectul etc.

 Returul produselor
Extras din ORDONANTA nr. 130 / 2000
“Dreptul de denuntare unilaterala a contractului
Art. 7.
(1) Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:
a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4;
b) pentru servicii, din ziua incheierii contractului sau dupa incheierea contractului, din ziua in care obligatiile prevazute la art. 4 au fost indeplinite, cu conditia ca intarzierea sa nu depaseasca 90 de zile.
Art. 4.
b) conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”, redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14; “

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii pe site-ul www.inpack.ro sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 zile de la primire. Costul de transport al produsului si cel al returului sunt suportate in intregime de catre cumparator. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (inclusiv ambalajul) si nu prezinta semne de uzura. In cazul refuzarii produsului va rugam sa ne contactati in termen de 24 de ore de la primirea lui prin telefon sau e-mail pentru stabilirea detaliilor.

Returul produselor se supune Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, fara nici o avarie, in stare perfecta de functionare (adica sa nu prezinte nici o defectiune), inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum, softul sa nu fi fost modificat sau adaugate noi softuri. Denuntarea de contract se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur.

CUTII CARTON, AMBALAJE CARTON, PRODUCATOR CUTII SI AMBALAJE CARTON

Inpack produce si comercializeaza cutii carton, ambalaje carton, cutii carton tip CO3, carton tip CO5. Cutiile din carton sunt produse din carton culoare alb si carton culoare nature. Producem si livram oriunde in tara cutii si ambalaje carton. Oferte speciale cutii carton Bucuresti.